Blog


Van selfie stick naar selfie drone

Laatst aangepast op vrijdag, 03 februari 2017 11:26
Geschreven door 

Yuneec komt met de Breeze-drone: een drone gemaakt voor de selfie.

Yuneec is een Chinees bedrijf dat normaal gesproken zweefvliegtuigen maakt, maar het bedrijf raakt steeds meer in de ban van drones. Twee jaar geleden bracht het zijn eerste bestuurbare drone uit en vanaf dit jaar heeft Yuneec vier modellen op de markt. 

De Breeze-drone is hun nieuwste model. Deze drone richt zich op het gemak voor semi-professionele mensen die een stap verder willen nemen in de selfies. Het nadeel aan de normale selfie is dat je behalve je gezicht bijna niks anders in beeld kan brengen. Daar werd in eerste instantie de selfie stick al op bedacht. Op zich een verbetering, maar het kan nog beter. De Breeze-drone is hiervoor de volgende stap. Aangezien het publiek minder professioneel is gaat de prijs ook naar beneden in vergelijking met andere drones. Deze drone kost 500 euro.

De Breeze heeft omgevingsdetectie en een sensor om de drone stabiel in de lucht te houden. De drone kan tot max 80 meter hoog. Er zit een 4K camera op. De nadruk ligt bij de drone op het lichtgewicht: namelijk 385 gram. De accu gaat maximaal 12 minuten mee. Het is dan ook bedoeld voor korte video' s en uiteraard selfies. 

Yuneec Breeze yuneec breeze quadcopterBreeze Lifestyle 9yuneec breeze 4k 3

 Bron: drone-nieuws.nl

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.