Blog


Lily drone niet beschikbaar voor 2017

Laatst aangepast op vrijdag, 03 februari 2017 12:15
Geschreven door 

De langverwachte lily drone begon als een groot succesverhaal in mei 2016. 

Mensen die de Lily drone afgelopen jaar hebben gereserveerd mogen nog langer wachten. In eerste instantie zou de drone in de zomerperiode uitkomen, maar daar is geen sprake meer van. Vooruitzichten richten zich nu op de feestdagen. 

Lily is een drone die is ontwikkeld voor het gemak. Deze bestuur je niet meer met een controller, maar weet zelf hoe zij een object moet volgen. Zo worden selfies, vakantievideo's en actiemomenten nog makkelijker vast te leggen. Daarbij kan de drone ook op het water landen. 

AAEAAQAAAAAAAAfnAAAAJDgxY2JmZWM1LWJjNWUtNDBjYi05ZGNiLWI4NmMzYmQwODAzYw

Zo klinkt de Lily als een droom, eentje die misschien te ver gegrepen is geweest. De vertraging komt doordat de ontwikkeling nog niet geperfectioneerd is. Terwijl de Lily nog op zich laat wachten, wordt zij van alle kanten ingehaald door andere modellen. De DJI Mavic is een goed voorbeeld hiervan. Officieel is er nog niks gereleased van DJI, maar er is informatie uitgelekt. De Mavic zou - volgends speculanten - tot hetzelfde in staat zijn als de Lily. En daarbij zou deze ook minder wegen en compacter op te vouwen zijn. Een ander groot voordeel aan de Mavic is dat deze in de maand september al uit komt. De vraag is of Lily zich - wanneer deze daadwerkelijk uitkomt - nog kan onderscheiden van de concurrentie.

Bron: drone-nieuws.nl

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.