Voor al uw luchtvideo's en luchtfoto'sDRONEVLIEGER.NL

Luchtfotografie

Iedereen kent ze wel, die mooie shots vanuit helicopters, dit kan tegenwoordig veel goedkoper met een drone camera. Het kan niet alleen goedkoper maar ook makkelijker en dichterbij! Hierdoor krijg je een hele nieuwe dimensie in een luchtfoto.

Lees meer...

filmen vanuit de lucht

De opties die u kunt bedenken zijn eindeloos, een ding is zeker met een camera drone bent u zeker van een mooie video vanuit de lucht! Of het nu gaat om een festival, documentaire of het filmen van een reclame spot wij hebben ervaring met alles!

Lees meer...

360 graden panorama

Nieuw en uniek zijn onze interactive 360 graden panorama lucht opnames. Dit is een website waarop een grote foto staat en hierin kan de klant rond kijken en zelf een richting opkijken. Het is het zelfde principe als Google Street View.

Lees meer...

Het verhaal achter dronevlieger

In het verleden was het maken van beelden vanuit de lucht een kostbare aangelegenheid omdat er een helicopter of klein vliegtuig ingehuurd moest worden. Een ander groot nadeel van deze methode was dat het vliegen op grote hoogte gebeurde waardoor je niet overal de gewenste detail shots kon krijgen. Dronevlieger biedt de oplossing hiervoor: De Drone, deze kan op hoogtes van 1 meter tot 100 meter of meer vliegen tegen een fractie van de kosten! Dit is waar DRONEvlieger instapt. Met onze drones voorzien van de meest actuele technieken en onze ruime ervaring is het mogelijk om super stabiel in 2K te filmen (2x HD).

facebookgoogle+Dronevlieger videosDronevlieger videos

Onze tevreden klanten

  • Sony
  • Discovery channel
  • RTL 4
  • RTL 7
  • Nederlandse filmacademie
  • Eurograss

Contact

Hoofdkantoor
Mobile: +31627280355
KVK: 51764423
BTW Nummer: 208521604B01

Get in Touch

Naam(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Telefoonnummer
Invalid Input

Bericht(*)
Please let us know your message.

Bijlage
Invalid Input