Blog


Luchtvideo's


De markt wordt overspoeld met verschillende drones, maar welke drone is nu het beste om te huren voor jouw productie?
Wij van Dronevlieger gebruiken meerdere drones, maar willen toch een model onder de aandacht brengen die elke productie aankan! Bekijk daarom snel de video hierboven.

U wilt dus een drone huren? Onze drone is een zeer snel en licht apparaat, wat ideaal is voor snelle beelden, maar ook langzame / slow motion beelden. 
De drone is ook erg robuust waardoor wij vrij gewaagde shots kunnen maken onder moeilijke film omstandigheden. Voor elke productie is het mogelijk om deze drone te huren!

De drone vliegt ongeveer 15 tot 20 minuten op 1 accu, wij maken gebruik van meerdere accu's om extra lang te kunnen vliegen.

Het vliegbereik is tot 3 kilometer en de hoogte is tot 2 kilometer hoog (mits er geen omheining of storingen zijn).
De filmbeelden zijn zeer stabiel dankzij onze speciale digitaal motor-gestuurde camera stabilisatoren (gimbal). Stabiliteit is gegarandeerd tot zeker windkracht 6-7 (40-60 km/u). De gimbal wordt bestuurd door een cameraman die de volledige controle heeft over de camera. Wij plannen onze routes ook zorgvuldig zodat wij jouw verwachtingen overtreffen!

Naast vliegen kan onze drone ook HD live streamen tot 2 kilometer ver, zonder enige storing! Het enige wat jij hiervoor nodig hebt is een TV, Beamer of een ander apparaat wat een HDMI ingang heeft. Is dat niet mogelijk dan kunnen wij zelfs online naar Youtube streamen!

Wij zijn gecertificeerd en mogen in heel Europa legaal vliegen, hiervoor moeten wij wel ontheffingen aanvragen. Onze drone heeft ook een kenteken dit is: PH-1II

Hoe zit dat nou precies met de wetgeving? Lees HIER er meer info
drone wetgeving
Voor meer informatie neem contact met ons op, dan helpen wij jou hier graag verder mee.

Omdat je niet overal een drone mag gebruiken wordt het soms lastig om een drone te huren. Daarom gebruiken wij ook helikopters! Door de regelgeving, locatie en andere omstandigheden is het niet altijd mogelijk om drones in te zetten. Daarom kunnen wij nu ook zeer stabiele opnames maken vanuit een helikopter of vliegtuig. Wij gebruiken hiervoor de zogenaamde "gimbal" technologie die ook bij drones gebruikt wordt.

Deze gimbal zorgt voor heel stabiele, strakke beelden. Als voorbeeld:

Dankzij deze nieuwe ontwikkelingen kunnen wij nu vele malen goedkoper werken dan conventionele film-helikopters maar met dezelfde, of zelfs betere, kwaliteit. Wij kunnen namelijk bijna elke professionele camera inzetten, denk hierbij aan een Red Epic, Red Dragon, Arri Alexa, Sony FS700 maar ook aan kleinere camera's als de Sony A7S of de Panasonic GH4. Elk mogelijke lens kan hierbij worden gebruikt!